Brilservice Velserbroek

Deze stijlvolle en moderne optiekzaak is gevestigd aan de Galle Promenade 35 in Velserbroek. Hier vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende internationale (mode) merken zoals Ray-Ban, Dolce & Gabbana, Oakley, Michael Kors en Prada. Onze opticiens en adviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste kijkoplossing, het perfecte montuur, de juiste brillenglazen en/of contactlenzen.

Brilservice Velserbroek beschikt over de i.Profiler van Zeiss. Dit apparaat meet het oog op 1500 punten waardoor de kleinste afwijking in kaart wordt gebracht. Aan de hand van deze gegevens worden de maat gemaakte i.Scriptiion glazen ontwikkeld. De voordelen van deze glazen zijn: een beter nachtzicht, meer en betere contrasten, een ongeëvenaard helder zicht en intensere kleuren.
Bijzonder is de nieuwe PasKal 3D oogmeting. Bij deze innovatieve en nieuwe oogmeting wordt gebruik gemaakt van eigentijdse 3D-techniek. Een kleurrijke kijkbeleving met fraaie beelden die in minder dan 10 minuten een uiterst betrouwbare refractie verricht.

“Goed zien en er goed uitzien”… dat is waar Brilservice voor staat.

Graag tot ziens bij Brilservice Velserbroek.

 

Contact
Galle Promenade 35
1991 PP Velserbroek
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
023 539 8117

knop_afsporaak_winkelpagina_v1.jpg

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18.00
Woensdag 09:00 - 18.00
Donderdag 09:00 - 18.00
Vrijdag 09:00 - 18.00
Zaterdag 09:00 - 17:00
   

Klik hier voor alle koopzondagen van Brilservice

 

 
footer-logos

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten