eyecare-Brilservice Alkmaar

 

IMG 1354 04 

Deze stijlvolle en moderne optiekzaak is gevestigd aan de Koorstraat in Alkmaar. Hier vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende internationale (mode)merken zoals Chanel, Tom Ford, Lindberg, Miu Miu, Oliver People en Giorgio Armani. Uniek is de Ray-Ban corner, geheel ingericht in stijl van dit eigenzinnige merk, waar je één van de meest uitgebreide collectie Ray-Ban zonnebrillen aantreft. In een stijlvolle ambiance helpen onze opticiens en adviseurs  je graag bij het vinden van de beste kijkoplossing, het perfecte montuur, de juiste brillenglazen en/of contactlenzen. Deze winkel is van alle gemakken voorzien en mocht je even moeten wachten, dan kan je aan de bar genieten van een lekker drankje. Een oogmeting is in deze winkel een ware beleving...zo beschikt EyeCare-Brilservice Alkmaar over de i.Profiler van Zeiss. Dit apparaat meet het oog op 1500 punten waardoor de kleinste afwijking van het oog in kaart wordt gebracht. Aan de hand van deze gegevens worden de op maat gemaakte i.Scription brillenglazen ontwikkeld. De voordelen hiervan zijn: beter nachtzicht, meer en betere contrasten, een ongeëvenaard helder zicht en intensere kleuren.
Bijzonder is de nieuwe PasKal 3D oogmeting. Bij deze innovatieve en nieuwe oogmeting wordt gebruik gemaakt van eigentijdse 3D-techniek. Een kleurrijke kijkbeleving met fraaie beelden die in minder dan 10 minuten een uiterst betrouwbare refractie verricht. 

Voor meer informatie over optometrie: klik hier

Medewerkster Karin de Jager, is tevens gediplomeerd optometrist en is in deze functie het filter tussen oogarts en opticien. Zij voert zelfstandig een uitgebreid oogonderzoek uit bij verschillende oogklachten.

“Goed zien en er goed uitzien”… dat is waar EyeCare-Brilservice voor staat.

Graag tot ziens bij EyeCare-Brilservice Alkmaar.

Contact
Koorstraat 5
1811 GM Alkmaar
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
072 511 1205

Maak een afspraak klein

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
   

Klik hier voor alle koopzondagen van Brilservice

 

 
footer-logos

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten