alleen het beste voor jouw ogen

Banner op EyeCare pagina

Dit jaar verbinden onze 4 merken Brilservice, Oog&Bril, Occhiali en Ed Kriek Optiek zich onder één nieuwe naam: EyeCare. Met dit nieuwe merk laten we je nóg beter zien waar we voor staan: 'Alleen het beste voor jouw ogen'.

Uit grootschalig onderzoek is gebleken dat de naam EyeCare en het logo het beste past bij onze deskundigheid, hoge service en persoonlijke aandacht.

In de loop van dit jaar zullen al onze winkels worden voorzien van het EyeCare logo. Ook worden onze winkels voorzien van een nieuwe sfeervolle en eigentijdse uitstraling: 

 EyeCare Gorkum

Bijna alle Brilservice vestigingen zijn inmiddels aangepast naar EyeCare. De laatse vestigingen volgen zo snel mogelijk! Onze mensen ontvangen en inspireren je graag om voor jouw ogen de best passende kijkoplossing te vinden. Een afspraak is zo gemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe merkintroductie van EyeCare en het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 
footer-logos

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten