Kinderbrillen

Lenny-C6-Luca-C1 Vingino

Bij de meeste kinderen heeft een minder goed zicht invloed op hun schoolprestaties en dit kan zelfs ongemerkt resulteren in een leerachterstand en/of concentratieproblemen.

De benodigde correctie bij kinderen kan ook nog eens regelmatig en snel veranderen als gevolg van hun snelle groei. Het is daarom belangrijk om de ogen van kinderen tenminste één maal per jaar te laten controleren.

Ook voor kinderbrillen is EyeCare hét adres. EyeCare biedt een ruime keuze aan sportieve, stoere en kleurrijke monturen welke voldoen aan de specifieke eisen van de jonge brildrager met betrekking tot duurzaamheid en gebruiksgemak.

Bovendien krijg je bij aankoop van een kinderbril tot de leeftijd van 16 jaar de glazen GRATIS! En gebeurt er een klein ongelukje: de glazen zijn krasbestendig...                     vraag even naar de voorwaarden.

   

 
footer-logos

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten